Project

Clyde Street Re-Alignment for Aberdeen Harbour Board
Road works, re-alignment of underground services, concrete slabs, car-park formation, drainage


The principal aim of this £2.2m project was to create additional quayside space for Aberdeen Harbour Board via the re-alignment of Clyde Street, including all of the underground services.

A new vehicular access to this area of Aberdeen Harbour was created as a result of this project with a new security building and associated security controls provided. The yard space to either side of the new road had concrete slabs cast and perimeter palisade fencing erected, and new car park areas were formed to the north and south of the main site area.

location :

Aberdeen Harbour, Clyde Street, Aberdeen


engineer :

Halcrow


surveyor :

Halcrow


cdm-c :

Halcrow